Jöttünk, láttunk, írtunk, forgattunk

Jöttünk, láttunk, írtunk, forgattunk

A Komlósi Oktatási Stúdió diákjainak kétkezi munkái láthatóak, olvashatóak ezen a blogon. Hogy miről szól? Néha az életről, néha a szerelemről, néha rólunk. Egy csipetnyi minden KOS-os diákból... Szóval bátran görgetni!!! Üdv, a "főszerk"

Friss topikok

  • Lorina0101: Szeretném, ha Kocsis-Meriadt Brigi írna egy két példát "Instant " versekre, ismert és ismeretlen s... (2013.06.25. 19:17) A vers vajon mi?
  • Péter Bernáth: Szerintem maradjunk a nőknél. A hagyományos görög értelmezés szerint a múzsák nők voltak, s ezt ve... (2013.05.25. 19:22) Bús a múzsa, nincsen munka
  • Péter Bernáth: Azt mondanám, hogy tökéletes, de amikor a végén kiderül a nevek kiléte, akkor eszembe jut Bátor és... (2013.05.20. 19:05) A kevesebb néha több
  • njoy87: Nem értem a posztolót. Az elején a taxisofőr egy idióta, mogorva pöcs, amikor beszélgetést kezdemé... (2013.05.19. 16:17) Személyszállítás kérésre
  • Kocsis-Meriadt Brigi: Soha ne mondd, hogy soha, de a hatásvadász befejezés kedvéért azt kell mondjam, itt a vége:) (2013.05.16. 19:48) Eredménykimutatás és éves mérleg

Szerelem, szex

2013.08.26. - kosblogger Szólj hozzá!

Szerelem és a szex. Nincs olyan ember a világon, akit ezek ne érdekelnének, és kevés olyan ember van, aki életében legalább egyszer ne lett volna szerelmes. Mióta világ a világ, ez a két dolog mozgatja legjobban meg az embert. Megszámlálhatatlan témájú film, zene, könyv, tényleg az egész életünket ez veszi körül. Melyik a fontosabb, a szerelem vagy a szex?

Én úgy gondolom, hogy ez a kettő összetartozik, és akkor van igazi szex, ha szerelmes az ember, mert az a valódi! A mai világ próbálja teljesen megfordítani, mindenben a pénzt látja, és a szex kerül előtérbe. Naponta rengeteg gondolatunk van a szexről, ha meglátunk egy jó pasit, egy jó csajt, vagy csak interneten olvasunk utána. A média szándékosan manipulálja az embereket, arra készteti, hogy a szex legyen a legfontosabb. Erre épül például a felnőtt filmipar, vagy a különböző magazinok. Ezt ölik belénk, ezért van egyre több válás. Mert ha a híres sportoló megcsalta a feleségét, akkor én miért ne tehetném meg?

1081357_567046376664532_1273947850_n.jpg

Az érzelem nélküli együttlét, vagyis ez a szó nem is pontos megfogalmazás, mert az együttlét két szerelmes ember között van, ez csak simán szex. Semmi érzelem, kötődés nincsen benne. Felszedünk egy csajt a buliban, hazavisszük, lerendezzük a dolgot, és kész. Nincs utána semmi összebújás, hanem megy mindenki a dolgára, és másnap emlékezni se fog rá. Vannak emberek, akik így élik a napjaikat, és az számít csak, hogy hány csajt fektettet meg, vagy éppen mennyi pasival feküdt le. Fel lehet tenni a kérdést: miért létesítenek úgy szexuális kapcsolatot az emberek, ha nem ismerik a másik felet, és semmi érzelmi kötődés nincsen? A válasz: azért, mert mindenki szeretetre vágyik. Szépen megfogalmazva lehetne rá azt mondani, hogy szeretkezés, de az nem illik ide.

Csalódások. Sok ember azért nem akar kapcsolatot, azért nem akar újra szerelmes lenni, mert fél a csalódástól, könnyebb csak a testi együttlétet keresni. Mert a szex olyan, mint a pizza, ha rossz, akkor is jó. Szeretetet keresünk, a média, a pornóipar, újságok azt adják el nekünk, hogy milyen jó ágyba bújni bárkivel. Nekik ez csak üzlet, ez az érdekük, kihasználják az emberek lelki sérülését. Ha minden ember boldog lenne, egészséges párkapcsolatban élne, senki sem keresné fel a pénzes lányokat, akik a testüket árulják, nem venné meg a felnőtt kategóriás újságot, dvd-ét, hiszen ők ebből élnek! Sérültek vagyunk, minden ember szenvedett már valamilyen formába sérülést, visszautasítást, kudarcot. Bele van kódolva az agyba akaratlanul, hogy ha egyszer valami nagyon rossz volt, akkor nem akarjuk újra átélni.

Hogyan lehetünk újra boldogok, és miképpen szokjunk le az egyéjszakás kalandokról? Mit tegyünk? Nos, véleményem szerint foglalkozzunk többet magunkkal! Keressünk olyan munkát, olyan kikapcsolódást, ami boldoggá tesz, akár egy intenzív futás, séta, teljesen ki tudja kapcsolni az agyunkat. Soha se adjuk fel! Nézzük meg a kisgyerekeket. Nem tudnak felállni, először belekapaszkodnak a székbe, elesnek. Azonban újra és újra felállnak, addig, amíg nem tudnak járni. Nekünk is ezt kell tenni, itt, ebben az országban is több százezer lelkileg sérült ember van, aki az egyéjszakás kalandban keresi a szeretetet. Muszáj bízni, és nem szabad a régi kudarcokra emlékezni. Programozzuk át az agyunkat, olvassunk sok könyvet, és bármi fájdalom, csalódás van bennünk, azt írjuk ki magunkból! Ezek lehet, hogy közhelyek, de muszáj megcsinálni! Csak akkor igazi a szex, és akkor jó, ha abból szeretkezés alakul ki, igazi együttlét, két szerelmes és boldog ember közt. Ne hagyjuk, hogy a média manipuláljon minket, álljon mindenki a saját lábára, úgy ahogy a kisgyerek teszi, és küzdjünk!

 

Magyari Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr165479314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása